banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tahu Bumbu Rujak - tahoe in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Bumbu Rujak  
tahoe in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 rode lombok
2 rode rawits
1 kemiri
1/2 theel palmsuiker
1 theel asem
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu/tofu in blokjes. Ontpit de lombok en snijd deze met de rawits fijn. Wrijf of maal de kemiri fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu halfgaar en schep deze uit de wok/wadjan. Giet de olie af maar laat 2 eetl achter. Fruit de lombok en de rawits samen met de kemiri voor 1 minuut en voeg de palsuiker en de asem toe. Dan de tahu toevoegen en dit omscheppen. Vervolgens de santen toevoegen en dit zachtjes vrijwel droog laten sudderen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39956706