banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Tahu Bumbu Rujak - tahoe in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Bumbu Rujak  
tahoe in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 rode lombok
2 rode rawits
1 kemiri
1/2 theel palmsuiker
1 theel asem
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu/tofu in blokjes. Ontpit de lombok en snijd deze met de rawits fijn. Wrijf of maal de kemiri fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu halfgaar en schep deze uit de wok/wadjan. Giet de olie af maar laat 2 eetl achter. Fruit de lombok en de rawits samen met de kemiri voor 1 minuut en voeg de palsuiker en de asem toe. Dan de tahu toevoegen en dit omscheppen. Vervolgens de santen toevoegen en dit zachtjes vrijwel droog laten sudderen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39357657