Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Bebek Bumbu Rujak - gebakken en geroosterde gekruide eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebek Bumbu Rujak
gebakken en geroosterde gekruide eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
1 eetl limoensap
100 ml kokosmelk
1 serai/sereh/citroengras
1 eetl palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi
5 kemiri noten
1 theel ketumbar
2 cm jahe
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de eend schoon en snijd deze in 6 stukken. Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 5 minuten intrekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de eend en laat het tenminite 1 uur marineren.
Verhit in een pan de olie en bak de eend samen met de bumbu, de serai en de palmsuiker totdat de eend vrijwel gaar is geworden. Voeg dan de kokosmelk toe en en kook totdat het vocht vrijwel is verdampt en de eend gaar is geworden.
Rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436323