Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Bebek Bumbu Rujak
gebakken en geroosterde gekruide eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
1 eetl limoensap
100 ml kokosmelk
1 serai/sereh/citroengras
1 eetl palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi
5 kemiri noten
1 theel ketumbar
2 cm jahe
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de eend schoon en snijd deze in 6 stukken. Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 5 minuten intrekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de eend en laat het tenminite 1 uur marineren.
Verhit in een pan de olie en bak de eend samen met de bumbu, de serai en de palmsuiker totdat de eend vrijwel gaar is geworden. Voeg dan de kokosmelk toe en en kook totdat het vocht vrijwel is verdampt en de eend gaar is geworden.
Rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en serveer.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573728