banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi Gurih Ayam Jamur
rijst met kip en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rijst
1/2 kip
150 gr champignons
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1 theel sesam olie
1 lente-ui
500 ml water
1 eetl olie

Taburan:
2 eetl bawang goreng
2 eetl kecap asin

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lente-ui in stukjes. Halver de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de champignons toevoegen en bak deze zacht. Dan de rijst, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en roer totdat het dit wordt. Meng dan de sesam olie en de lente-ui erdoor. Stoom vervolgens in 45 minuten de nasi gaar.
Strooi de bawang goreng en de kecap asin erover en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251304