banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 8 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Nasi Gurih Ayam Jamur - rijst met kip en paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi Gurih Ayam Jamur
rijst met kip en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rijst
1/2 kip
150 gr champignons
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1 theel sesam olie
1 lente-ui
500 ml water
1 eetl olie

Taburan:
2 eetl bawang goreng
2 eetl kecap asin

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lente-ui in stukjes. Halver de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de champignons toevoegen en bak deze zacht. Dan de rijst, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en roer totdat het dit wordt. Meng dan de sesam olie en de lente-ui erdoor. Stoom vervolgens in 45 minuten de nasi gaar.
Strooi de bawang goreng en de kecap asin erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39529148