Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasi Gurih Ayam Jamur - rijst met kip en paddenstoelen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Nasi Gurih Ayam Jamur
rijst met kip en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rijst
1/2 kip
150 gr champignons
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
1 theel sesam olie
1 lente-ui
500 ml water
1 eetl olie

Taburan:
2 eetl bawang goreng
2 eetl kecap asin

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lente-ui in stukjes. Halver de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de champignons toevoegen en bak deze zacht. Dan de rijst, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en roer totdat het dit wordt. Meng dan de sesam olie en de lente-ui erdoor. Stoom vervolgens in 45 minuten de nasi gaar.
Strooi de bawang goreng en de kecap asin erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 269 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914067