Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bau Peapi - gestoofde makreel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bau Peapi
gestoofde makreel
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr makreel
200 ml water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
4 sjalotten
1 cm kunyit (kurkuma)
1 theel asem
2 teentjes knoflook
peper naar smaak
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en marineer hiermee de vis tenminste voor 60 minuten. Verhit in een wok/wadjan het water en stoof hierin de vis zachtjes gaar. Bestrooi deze daarna met de bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961