logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Bau Peapi
gestoofde makreel
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr makreel
200 ml water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
4 sjalotten
1 cm kunyit (kurkuma)
1 theel asem
2 teentjes knoflook
peper naar smaak
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en marineer hiermee de vis tenminste voor 60 minuten. Verhit in een wok/wadjan het water en stoof hierin de vis zachtjes gaar. Bestrooi deze daarna met de bawang goreng.

Add comment

Submit

who is online

We have 149 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392001