Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Bawal Bakar Daun Kunyit - geroosterde gekruide botervis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bawal Bakar Daun Kunyit
geroosterde gekruide botervis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr bawal hitam / parastromateus niger / botervis / black pomfret ( 4 stuks)
1 limoen, sap
9 kunyit blad
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 kemiri noten
4 cm kunyit
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen schoon en verwijder de kieuwen en de maag en kerf de vissen in. Wrijf de vissen in met het limoensap.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng hierdoor de olie. Verdeel de bumbu in vier porties en wrijf hiermee elke vis in.
Omwikkel elke gekruide vis met de kunyit bladeren. Rooster de vissen daarna boven een houtskoolvuurtje zachtjes gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 213 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436067