Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bawal Bakar Daun Kunyit - geroosterde gekruide botervis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bawal Bakar Daun Kunyit
geroosterde gekruide botervis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr bawal hitam / parastromateus niger / botervis / black pomfret ( 4 stuks)
1 limoen, sap
9 kunyit blad
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 kemiri noten
4 cm kunyit
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen schoon en verwijder de kieuwen en de maag en kerf de vissen in. Wrijf de vissen in met het limoensap.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng hierdoor de olie. Verdeel de bumbu in vier porties en wrijf hiermee elke vis in.
Omwikkel elke gekruide vis met de kunyit bladeren. Rooster de vissen daarna boven een houtskoolvuurtje zachtjes gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896