1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bawal Bakar Manis
zoet gebakken vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 ikan bawal / zilvervis / braam / pomfret
3 sereh/citroengras
3 salam blaadjes
3 cm laos
3 eetl asamwater (2 theel asam in 2 1/2 eetl water)
5 eetl kecap manis
60 gr palmsuiker
300 ml kokoswater
1 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 cm kunyit
3 cm jahe
5 kemiri noten
1/4 theel jinten
2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sereh, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg het asamwater, de kecap, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan het kokoswater toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de vis toevoegen en kook deze gaar. Schep de vis pas uit de pan als het vocht is verdampt en de vis is gebakken.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131