Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pecelan - gemengde groenten met pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pecelan
gemengde groenten met pindasaus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
100 gr kouseband
100 gr tauge
100 gr bajem (spinazie)
zout naar smaak
peper naar smaak
2 eetl kecap manis
water

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
2 eetl gehakte pinda's

Bahan-bahan saus:
ingredienten saus:
250 gr pinda's
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
2 cm kencur
2 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
zout naar smaak
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes. Verhit in een pan het water en blancheer de groenten. Giet af en koel het direct in koud water. Meng de groenten met de peper, het zout en de kecap in een kom en garneer het met de bawang goreng en de gehakte pinda's. Giet er de saus over en serveer.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng het water erdoor totdat de saus gevormd is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030094