logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pecelan
gemengde groenten met pindasaus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
100 gr kouseband
100 gr tauge
100 gr bajem (spinazie)
zout naar smaak
peper naar smaak
2 eetl kecap manis
water

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
2 eetl gehakte pinda's

Bahan-bahan saus:
ingredienten saus:
250 gr pinda's
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
2 cm kencur
2 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
zout naar smaak
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes. Verhit in een pan het water en blancheer de groenten. Giet af en koel het direct in koud water. Meng de groenten met de peper, het zout en de kecap in een kom en garneer het met de bawang goreng en de gehakte pinda's. Giet er de saus over en serveer.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng het water erdoor totdat de saus gevormd is.

Add comment

Submit

who is online

We have 96 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161044