banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pecelan - gemengde groenten met pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecelan
gemengde groenten met pindasaus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
100 gr kouseband
100 gr tauge
100 gr bajem (spinazie)
zout naar smaak
peper naar smaak
2 eetl kecap manis
water

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
2 eetl gehakte pinda's

Bahan-bahan saus:
ingredienten saus:
250 gr pinda's
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
2 cm kencur
2 eetl kecap manis
2 eetl palmsuiker
zout naar smaak
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes. Verhit in een pan het water en blancheer de groenten. Giet af en koel het direct in koud water. Meng de groenten met de peper, het zout en de kecap in een kom en garneer het met de bawang goreng en de gehakte pinda's. Giet er de saus over en serveer.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng het water erdoor totdat de saus gevormd is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570460