Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kuping Dadja - Olifantsoren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kuping Dadja
Olifantsoren
bahan-bahan:
ingrediënten:
10 eieren
275 gram suiker
3 zakjes vanillesuiker
3 eetl kaneel
4 eetl cacao
1300 gr bloem
olie

Cara-membuat:
bereiding:
Meng de eieren en de suikers totdat het mengsel wit is. Meng dan 1000 gr bloem er doorheen en keneed dit tot een soepele massa. Verdeel het mengsel in tweëen. Voeg aan een helft 150 gr bloem toe en kneed dit to een stevige massa. Aan de andere helft de cacao, de kaneel en ook 150 gr bloem toevoegen en kneden tot een stevige massa
Rol het witte deeg, om een met bloem bestuifd werkblad, uit tot een lap van 1/3 cm dikte en hetzelfde met het bruine deeg. Leg vervolgens het bruine deeg op het witte deeg en druk de beide degen goed samen, eventeel bevochtige met wat water.
Rol het deeg op en snij er dunne schuine plakjes van. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de plakjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068775