banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kuping Dadja
Olifantsoren
bahan-bahan:
ingrediënten:
10 eieren
275 gram suiker
3 zakjes vanillesuiker
3 eetl kaneel
4 eetl cacao
1300 gr bloem
olie

Cara-membuat:
bereiding:
Meng de eieren en de suikers totdat het mengsel wit is. Meng dan 1000 gr bloem er doorheen en keneed dit tot een soepele massa. Verdeel het mengsel in tweëen. Voeg aan een helft 150 gr bloem toe en kneed dit to een stevige massa. Aan de andere helft de cacao, de kaneel en ook 150 gr bloem toevoegen en kneden tot een stevige massa
Rol het witte deeg, om een met bloem bestuifd werkblad, uit tot een lap van 1/3 cm dikte en hetzelfde met het bruine deeg. Leg vervolgens het bruine deeg op het witte deeg en druk de beide degen goed samen, eventeel bevochtige met wat water.
Rol het deeg op en snij er dunne schuine plakjes van. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de plakjes.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364998