zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Tahu Goreng Bumbu Bali - gebakken tahu met een Balinese saus
- Cok genem - rundvlees met kruidige kokosmelksaus
- Bulgogi - geroosterd rundvlees
- Cah Pokcoy Asin Taoge - gestoofde gekruide pokcoy met tauge
- Nasi Langie
- Dendeng Balado - gebakken rundvlees in een sambal saus
- Cuko - Pempeksaus uit geboortestad Palembang
- Bidji Salak - rijstkoekjes met suiker en kokos
- Serapah daging
- Talam singkong - cassavecake
Kwee bolah - koekballetjes


Kwee bolah
koekballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 aardappelen
3 eieren
2 eetl tarwebloem
2 eetl melk
1 zakje vanillesuiker
1 theel zout
poedersuiker
Bahan-bahan:
ingrediënten:
Kook de aardappeln gaar en prak ze daarna fijn tot een puree. Klop de eieren op en meng daar de bloem, de melk en de vanillesuiker met het zout er doorheen totdat een soepel deeg gevormd wordt. Maak van het deeg balletjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de balletjes bruin. Bestrooi deze met poedersuiker
koekballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 aardappelen
3 eieren
2 eetl tarwebloem
2 eetl melk
1 zakje vanillesuiker
1 theel zout
poedersuiker
Bahan-bahan:
ingrediënten:
Kook de aardappeln gaar en prak ze daarna fijn tot een puree. Klop de eieren op en meng daar de bloem, de melk en de vanillesuiker met het zout er doorheen totdat een soepel deeg gevormd wordt. Maak van het deeg balletjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de balletjes bruin. Bestrooi deze met poedersuiker
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.