Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kwee lapis 1 - kokosmelkpudding in laagjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kwee lapis 1
kokosmelkpudding in laagjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 ml dikke kokosmelk (santen asli)
125 gr bloem
2 eetl tapiocameel
75 gr suiker
2 theel vanille
1/2 theel zout
5 druppels cochenille (roze kleurstof)

Caran membuat:
bereiding:
Meng de kokosmelk de de beide soorten meel, de suiker, de vanille en het zout. Splits het mengsel in tweën. Meng door een deel de druppels cochenille. Neem vervolgens een rechthoekige of vierkante schaal en schenk de helft van het witte mengsel in de schaal en stoom deze vrijwel gaar. Dan de helft van het roze mengsel erver gieten en stoom deze dan ook vrijwel gaar. Herhaal dit met het overige mengsel. Goed laten afkoelen voordat het in stukken gesneden wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251800