banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Kwee lapis 1 - kokosmelkpudding in laagjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kwee lapis 1
kokosmelkpudding in laagjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 ml dikke kokosmelk (santen asli)
125 gr bloem
2 eetl tapiocameel
75 gr suiker
2 theel vanille
1/2 theel zout
5 druppels cochenille (roze kleurstof)

Caran membuat:
bereiding:
Meng de kokosmelk de de beide soorten meel, de suiker, de vanille en het zout. Splits het mengsel in tweën. Meng door een deel de druppels cochenille. Neem vervolgens een rechthoekige of vierkante schaal en schenk de helft van het witte mengsel in de schaal en stoom deze vrijwel gaar. Dan de helft van het roze mengsel erver gieten en stoom deze dan ook vrijwel gaar. Herhaal dit met het overige mengsel. Goed laten afkoelen voordat het in stukken gesneden wordt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 282 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38220704