banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kwee lapis 1 - kokosmelkpudding in laagjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kwee lapis 1
kokosmelkpudding in laagjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 ml dikke kokosmelk (santen asli)
125 gr bloem
2 eetl tapiocameel
75 gr suiker
2 theel vanille
1/2 theel zout
5 druppels cochenille (roze kleurstof)

Caran membuat:
bereiding:
Meng de kokosmelk de de beide soorten meel, de suiker, de vanille en het zout. Splits het mengsel in tweën. Meng door een deel de druppels cochenille. Neem vervolgens een rechthoekige of vierkante schaal en schenk de helft van het witte mengsel in de schaal en stoom deze vrijwel gaar. Dan de helft van het roze mengsel erver gieten en stoom deze dan ook vrijwel gaar. Herhaal dit met het overige mengsel. Goed laten afkoelen voordat het in stukken gesneden wordt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586542