logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pecel Mango
mango in pittige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 ml kokosmelk
5 mango's

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 kemirie noten
1 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de boemboe toe en laat het zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Giet de saus daarna over de mango's en serveer

Add comment

Submit

who is online

We have 63 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175946