mango in pittige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 ml kokosmelk
5 mango's
Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 kemirie noten
1 theel trassi
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de boemboe toe en laat het zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Giet de saus daarna over de mango's en serveer
ingrediënten:
100 ml kokosmelk
5 mango's
Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 kemirie noten
1 theel trassi
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de boemboe toe en laat het zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Giet de saus daarna over de mango's en serveer