banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 18 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 28 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Lombok Hati Ampela
kruidig gebakken kippenlevertjes in saus 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenmaagjes/lever
200 gr tempe
500 ml water
3 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
1 theel zout
1500 ml kokosmlek
2 salam blaadjes
3 groene lomboks
2 rode lomboks
4 rode rawit
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm laos
3 kemiri noten
1 theel ketumbar
3 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maagjes en lever in stukjes, de tempe in blokjes en de lomboks in stukjes en de rawits zeer fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de jeruk purut, de jahe en het zout toe en kook het vlees gaar. Giet daarn af.
Verhit in een pan de kokosmelk met de salam, de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de tempe, de lomboks, de rawits en het vlees toe en kook het geheel langzaam gaar.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36239375