1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Lombok Hati Ampela
kruidig gebakken kippenlevertjes in saus 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenmaagjes/lever
200 gr tempe
500 ml water
3 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
1 theel zout
1500 ml kokosmlek
2 salam blaadjes
3 groene lomboks
2 rode lomboks
4 rode rawit
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm laos
3 kemiri noten
1 theel ketumbar
3 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maagjes en lever in stukjes, de tempe in blokjes en de lomboks in stukjes en de rawits zeer fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de jeruk purut, de jahe en het zout toe en kook het vlees gaar. Giet daarn af.
Verhit in een pan de kokosmelk met de salam, de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de tempe, de lomboks, de rawits en het vlees toe en kook het geheel langzaam gaar.
 

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35012778