1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur keluak ayam
zwarte kip uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
800 ml water
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 rode lomboks
400 ml kokosmelk
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
1 theel ketumbar
1/2 theel trassi
3 keluak/kluwek noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine repen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en kook de kip halfgaar. Giet af maar laat 500ml bouillon over.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg de bumbu en de kip toe en bak dit todat de kleur verandert. Voeg dan de bouillon, de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel gaar. Dan het asemwater er door roeren en serveer.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566