Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur keluak ayam - zwarte kip uit Jepara

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur keluak ayam
zwarte kip uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
800 ml water
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 rode lomboks
400 ml kokosmelk
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
1 theel ketumbar
1/2 theel trassi
3 keluak/kluwek noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine repen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en kook de kip halfgaar. Giet af maar laat 500ml bouillon over.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg de bumbu en de kip toe en bak dit todat de kleur verandert. Voeg dan de bouillon, de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel gaar. Dan het asemwater er door roeren en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 334 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184722