Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sateh iwak kukus - Gestoomde vispakketjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh iwak kukus
Gestoomde vispakketjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. forel
15 teentjes knoflook
1 eetl. witte peper
50 gr soe-oen
2 eieren
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
l eetl. suiker
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Cara Membuat:
bereiding:
Fileer de vis en snijd of maal deze fijn. Wrijf of maal de knoflook en de peper fijn tot een boemboe (pasta). Klop de eieren op en week de soe-oen gaar in heet water (30 minuten). Meng de vis met de boemboe en de eieren, de kokosmelk, het zout, de soe-oen en de suiker.
Schep elke keer 2 eetl van de massa op een bananenblad (20x20) en maak daar pakketjes van. Zet de pakketjes van met de prikkers en stoom deze gaar in 20 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 324 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925509