banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sateh iwak kukus - Gestoomde vispakketjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh iwak kukus
Gestoomde vispakketjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. forel
15 teentjes knoflook
1 eetl. witte peper
50 gr soe-oen
2 eieren
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
l eetl. suiker
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Cara Membuat:
bereiding:
Fileer de vis en snijd of maal deze fijn. Wrijf of maal de knoflook en de peper fijn tot een boemboe (pasta). Klop de eieren op en week de soe-oen gaar in heet water (30 minuten). Meng de vis met de boemboe en de eieren, de kokosmelk, het zout, de soe-oen en de suiker.
Schep elke keer 2 eetl van de massa op een bananenblad (20x20) en maak daar pakketjes van. Zet de pakketjes van met de prikkers en stoom deze gaar in 20 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585165