banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan Panggang Sambal Mangga - gegrilde vis met mangosaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Panggang Sambal Mangga
gegrilde vis met mangosaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr pomfret (botervis)
1 theel zout
1 theel limoen rasp
2 eetl olie

Bahan-bahan marinade:
marinade:
3 eetl kecap manis
1 eetl gesmolten boter
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel peper

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1 mango
2 kaffir lime / jeruk purut blaadjes
1 tomaat

Haluskan:
boemboe:
6 rode lomboks
11 rode rawits
3 sjalotten
1 theel trasi bakar
1 theel zout

Taburan:
garnering:
kemangi

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met het zout en de limoenrasp. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de mango en snijd de jeruk purut, de tomaat en de knoflook fijn. Meng de kecap de boter, de knoflook, het zout en de peper en maak hiervan een marinade. Wrijf de vis in met de marinade. Rooster de vis langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de mango, de tomaat en de jeruk purut toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het een gebonden saus is geworden.
Garneer de vis met de kemangi en serveer de saus erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37199963