banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Panggang Sambal Mangga - gegrilde vis met mangosaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Panggang Sambal Mangga
gegrilde vis met mangosaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr pomfret (botervis)
1 theel zout
1 theel limoen rasp
2 eetl olie

Bahan-bahan marinade:
marinade:
3 eetl kecap manis
1 eetl gesmolten boter
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel peper

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1 mango
2 kaffir lime / jeruk purut blaadjes
1 tomaat

Haluskan:
boemboe:
6 rode lomboks
11 rode rawits
3 sjalotten
1 theel trasi bakar
1 theel zout

Taburan:
garnering:
kemangi

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met het zout en de limoenrasp. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de mango en snijd de jeruk purut, de tomaat en de knoflook fijn. Meng de kecap de boter, de knoflook, het zout en de peper en maak hiervan een marinade. Wrijf de vis in met de marinade. Rooster de vis langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de mango, de tomaat en de jeruk purut toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het een gebonden saus is geworden.
Garneer de vis met de kemangi en serveer de saus erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 288 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580378