Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ho Fun - 干炒牛河 - rijstmie met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ho Fun - 干炒牛河
rijstmie met rundvlees

Ingrediënten:
450 gr ho fun noodles (brede rijstmie)
60 gr tauge
1 sjalot (klein)
30 gr Chinese bieslook
1 eetl donkere sojasaus
1 eetl lichte sojasaus
2 eetl olie

Ingrediënten rundvlees:
150 gr rundvlees
1 theel lichte sojasaus
1 theel Shaozing rijstwijn
1 theel maizena
1 eetl water
1/8 theel palmsuiker
1 theel olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en meng alle ingrediënten voor het vlees goed door elkaar en laat het 15 minuten marineren. Kook de mie gaar, spoel af en laat het goed uitlekken. Snijd de sjalot in dunne plakjes.
Verhit een pan op hoog vuur en voeg de olie toe. Dan het vlees toevoegen en bak het vlees totdat het gaar is geworden. Schep het vlees dan uit de pan en zet apart.
Dan de mie toevoegen en bak het al roerend totdat het zacht begint te worden. Voeg dan de sjalot en de tauge toe en bak dit voor 30 seconden.
Dan het vlees, de bieslook en de sojasausen toevoegen en meng goed. Bak voor nog zo'n 30 seconden en serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 345 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083655