Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ho Fun - 干炒牛河 - rijstmie met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ho Fun - 干炒牛河
rijstmie met rundvlees

Ingrediënten:
450 gr ho fun noodles (brede rijstmie)
60 gr tauge
1 sjalot (klein)
30 gr Chinese bieslook
1 eetl donkere sojasaus
1 eetl lichte sojasaus
2 eetl olie

Ingrediënten rundvlees:
150 gr rundvlees
1 theel lichte sojasaus
1 theel Shaozing rijstwijn
1 theel maizena
1 eetl water
1/8 theel palmsuiker
1 theel olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en meng alle ingrediënten voor het vlees goed door elkaar en laat het 15 minuten marineren. Kook de mie gaar, spoel af en laat het goed uitlekken. Snijd de sjalot in dunne plakjes.
Verhit een pan op hoog vuur en voeg de olie toe. Dan het vlees toevoegen en bak het vlees totdat het gaar is geworden. Schep het vlees dan uit de pan en zet apart.
Dan de mie toevoegen en bak het al roerend totdat het zacht begint te worden. Voeg dan de sjalot en de tauge toe en bak dit voor 30 seconden.
Dan het vlees, de bieslook en de sojasausen toevoegen en meng goed. Bak voor nog zo'n 30 seconden en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455438