banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Katupe pical
Bami + groenten met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje cassaveblad
200 gr bananenbloem
zout, 
100 gr taugé
200 gr witte kool
1 komkommer 
100 gr lontong 
200 gr gekookte mie 

Bahan-bahan pindasaus:
ingrediënten:
300 gr gebakken pinda 's
2 eetl. geraspte gula Jawa ,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks, 
7 rawits
2,5 cm kencur
400 ml water
2 eetl. azijn 
zout

Taburan:
garnering:
bawang goreng 
kroepoek

Cara membuat:
bereiding:
Kook de cassave en de bananenbloem apart van elkaar gaar in water met wat zout. Eerst laten uitlekken en dan in reepjes snijden. Snijd de kool in dunne reepjes en blancheer dit met de taugé kort. Snijd de komkommer in dunnen plakjes en de lontong in kleine blokjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de pindasaus fijn tot een pasta en meng dit goed met het water en de azijn. Voeg zout naar smaak toe.
Verdeel of een schaal de mie, de groenten en de longtong en giet daarover de pindasaus. Bestrooi het met bawang goreng en serveer het met kroepoek.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36491468