1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Katupe pical
Bami + groenten met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje cassaveblad
200 gr bananenbloem
zout, 
100 gr taugé
200 gr witte kool
1 komkommer 
100 gr lontong 
200 gr gekookte mie 

Bahan-bahan pindasaus:
ingrediënten:
300 gr gebakken pinda 's
2 eetl. geraspte gula Jawa ,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks, 
7 rawits
2,5 cm kencur
400 ml water
2 eetl. azijn 
zout

Taburan:
garnering:
bawang goreng 
kroepoek

Cara membuat:
bereiding:
Kook de cassave en de bananenbloem apart van elkaar gaar in water met wat zout. Eerst laten uitlekken en dan in reepjes snijden. Snijd de kool in dunne reepjes en blancheer dit met de taugé kort. Snijd de komkommer in dunnen plakjes en de lontong in kleine blokjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de pindasaus fijn tot een pasta en meng dit goed met het water en de azijn. Voeg zout naar smaak toe.
Verdeel of een schaal de mie, de groenten en de longtong en giet daarover de pindasaus. Bestrooi het met bawang goreng en serveer het met kroepoek.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35759927