Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Katupe pical - Bami met groenten en pindasaus

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 

Katupe pical
Bami + groenten met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje cassaveblad
200 gr bananenbloem
zout, 
100 gr taugé
200 gr witte kool
1 komkommer 
100 gr lontong 
200 gr gekookte mie 

Bahan-bahan pindasaus:
ingrediënten:
300 gr gebakken pinda 's
2 eetl. geraspte gula Jawa ,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks, 
7 rawits
2,5 cm kencur
400 ml water
2 eetl. azijn 
zout

Taburan:
garnering:
bawang goreng 
kroepoek

Cara membuat:
bereiding:
Kook de cassave en de bananenbloem apart van elkaar gaar in water met wat zout. Eerst laten uitlekken en dan in reepjes snijden. Snijd de kool in dunne reepjes en blancheer dit met de taugé kort. Snijd de komkommer in dunnen plakjes en de lontong in kleine blokjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de pindasaus fijn tot een pasta en meng dit goed met het water en de azijn. Voeg zout naar smaak toe.
Verdeel of een schaal de mie, de groenten en de longtong en giet daarover de pindasaus. Bestrooi het met bawang goreng en serveer het met kroepoek.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916802