banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 19 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kering Bihun Pedas - gebakken pittige mihun

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kering Bihun Pedas
gebakken pittige mihun

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bihun/mihun
75 gr ebi, geweekt
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
4 eetl asamwater
1 eetl palmsuiker
4 rode lomboks

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de geweekte ebi zeer fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en bak de lomboks.
Breek de mihun in stukjes. Verhit in een pan de olie en bak de mihun totdat deze uitzet en laat het daarna uitlekken.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en de ebi voor 5 minuten. Voeg dan de palmsuiker en het asamwater toe en meng goed.
Dan de mihun en de lomboks toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40113980