banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Kering Bihun Pedas - gebakken pittige mihun

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kering Bihun Pedas
gebakken pittige mihun

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bihun/mihun
75 gr ebi, geweekt
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
4 eetl asamwater
1 eetl palmsuiker
4 rode lomboks

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de geweekte ebi zeer fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en bak de lomboks.
Breek de mihun in stukjes. Verhit in een pan de olie en bak de mihun totdat deze uitzet en laat het daarna uitlekken.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en de ebi voor 5 minuten. Voeg dan de palmsuiker en het asamwater toe en meng goed.
Dan de mihun en de lomboks toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38189352