Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kering Bihun Pedas - gebakken pittige mihun

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kering Bihun Pedas
gebakken pittige mihun

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bihun/mihun
75 gr ebi, geweekt
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
4 eetl asamwater
1 eetl palmsuiker
4 rode lomboks

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de geweekte ebi zeer fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en bak de lomboks.
Breek de mihun in stukjes. Verhit in een pan de olie en bak de mihun totdat deze uitzet en laat het daarna uitlekken.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en de ebi voor 5 minuten. Voeg dan de palmsuiker en het asamwater toe en meng goed.
Dan de mihun en de lomboks toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433186