Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kering Bihun Pedas - gebakken pittige mihun

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kering Bihun Pedas
gebakken pittige mihun

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bihun/mihun
75 gr ebi, geweekt
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
4 eetl asamwater
1 eetl palmsuiker
4 rode lomboks

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de geweekte ebi zeer fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en bak de lomboks.
Breek de mihun in stukjes. Verhit in een pan de olie en bak de mihun totdat deze uitzet en laat het daarna uitlekken.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en de ebi voor 5 minuten. Voeg dan de palmsuiker en het asamwater toe en meng goed.
Dan de mihun en de lomboks toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41016024