1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kering mi lado hijau
gebakken groene mie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr dunne mie
50 gr gedroogde ansjovis
3 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 theel zout
2 eetl suiker
1 theel limoensap
2 eetl water
2 eetl olie 
water
 
Haluskan:
bumbu:
9 groene lomboks
9 groene rawits
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie in het water gaar en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de mie bruin en laat deze daarna afkoelen.
Rooster en ansjovis en wrijf deze daarn fijn. Hak de jeruk purut en het kunyit blad fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de jeruk purut en het kunyitblad toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens het zout, de suiker, het water en het limoensap toevoegen en alles goed mengen. Schep dan de mie en de vis erdoor.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36072226