banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kering mi lado hijau
gebakken groene mie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr dunne mie
50 gr gedroogde ansjovis
3 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 theel zout
2 eetl suiker
1 theel limoensap
2 eetl water
2 eetl olie 
water
 
Haluskan:
bumbu:
9 groene lomboks
9 groene rawits
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie in het water gaar en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de mie bruin en laat deze daarna afkoelen.
Rooster en ansjovis en wrijf deze daarn fijn. Hak de jeruk purut en het kunyit blad fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de jeruk purut en het kunyitblad toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens het zout, de suiker, het water en het limoensap toevoegen en alles goed mengen. Schep dan de mie en de vis erdoor.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36338004