banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kering mi lado hijau - gebakken groene mie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kering mi lado hijau
gebakken groene mie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr dunne mie
50 gr gedroogde ansjovis
3 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 theel zout
2 eetl suiker
1 theel limoensap
2 eetl water
2 eetl olie 
water
 
Haluskan:
bumbu:
9 groene lomboks
9 groene rawits
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie in het water gaar en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de mie bruin en laat deze daarna afkoelen.
Rooster en ansjovis en wrijf deze daarn fijn. Hak de jeruk purut en het kunyit blad fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de jeruk purut en het kunyitblad toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens het zout, de suiker, het water en het limoensap toevoegen en alles goed mengen. Schep dan de mie en de vis erdoor.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39962290