1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kering mi lado hijau
gebakken groene mie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr dunne mie
50 gr gedroogde ansjovis
3 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 theel zout
2 eetl suiker
1 theel limoensap
2 eetl water
2 eetl olie 
water
 
Haluskan:
bumbu:
9 groene lomboks
9 groene rawits
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie in het water gaar en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de mie bruin en laat deze daarna afkoelen.
Rooster en ansjovis en wrijf deze daarn fijn. Hak de jeruk purut en het kunyit blad fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de jeruk purut en het kunyitblad toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens het zout, de suiker, het water en het limoensap toevoegen en alles goed mengen. Schep dan de mie en de vis erdoor.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878