Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Daging Masak Krengsengan - runderstoof met aardappel in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Masak Krengsengan
runderstoof met aardappel in kruidige saus

bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
2 aardappeln
2 rode lomboks
1 salam blad
2 cm laos
3 jeruk purut blad
2 eetl kecap manis
1/2 theel petis udang
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
1000 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode rawits
1 tomaat
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes, de aardappelen in blokjes en de lomboks fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan voldoende olie en bak de aardappelen bruin en stevig.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de salam, de laos en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert. Dan de kecap, de petis, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens het water, de aardappelen en de lomboks toevoegen en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922577