Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Gudek 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sayur Gudek 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. runderpoulet,
2 salamblaadjes,
1/2 bloemkool,
250 gr. boontjes,
1 theel. vetsin,
200 gr. wortels,
250 gr bamboescheuten
1 theel. suiker,
1 theel asem
2 eetl. water,
100 ml kokosmelk
250 ml water
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe
6 cm laos
3 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 kemirinoten
1 theel. ketumbar

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees in het water gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten grof en de bamboescheuten in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dan het vlees toe. Bak het geheel nog voor 1 minuut. Meng de asem met het water en voeg dit met de salam toe en bak bak dit nog 2 minuten. Dan de groenten toevoegen en bak dit nog voor 5 minuten. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en stoof de groenten beetgaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932