Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sayur Gudek 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sayur Gudek 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. runderpoulet,
2 salamblaadjes,
1/2 bloemkool,
250 gr. boontjes,
1 theel. vetsin,
200 gr. wortels,
250 gr bamboescheuten
1 theel. suiker,
1 theel asem
2 eetl. water,
100 ml kokosmelk
250 ml water
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe
6 cm laos
3 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 kemirinoten
1 theel. ketumbar

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees in het water gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten grof en de bamboescheuten in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dan het vlees toe. Bak het geheel nog voor 1 minuut. Meng de asem met het water en voeg dit met de salam toe en bak bak dit nog 2 minuten. Dan de groenten toevoegen en bak dit nog voor 5 minuten. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en stoof de groenten beetgaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935070