Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Rempah Banka - driehoekjes van gehakt
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Rempah Banka
driehoekjes van gehakt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensgehakt
50 gr geraspte kokos
1/2 theel laos
3 theel ketumbar
1 theel jinten
2 sjalotten, fijngesneden
1 theel citroensap
2 teentjes knoflook, fijngesneden
olie

Cara membuat:
bereiding:
Meng de ingrediënten behalve de olie goed door elkaar en vorm hiervan driehoekjes. Verhit in een pan de olie en bak de driekhoekjes knapperig bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 232 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922711