logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Rica-Rica Manado 
pittig gestoofd varkensvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 serehstengel
9 jeruk purut blaadjes
1 eetl kecap manis
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
7 rode lomboks
2 tomaten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de jerut purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de bouillon toevoegen en het zachtjes laten stoven totdat het gaar is en de saus is ingedikt. Schep dan de kecap erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 37 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154620