Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Rica-Rica Manado - pittig gestoofd varkensvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Rica-Rica Manado 
pittig gestoofd varkensvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 serehstengel
9 jeruk purut blaadjes
1 eetl kecap manis
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
7 rode lomboks
2 tomaten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de jerut purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de bouillon toevoegen en het zachtjes laten stoven totdat het gaar is en de saus is ingedikt. Schep dan de kecap erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805457