banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Piong Duku Bal - pittig gekruid varkensvlees met cassaveblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piong Duku Bal
pittig gekruid varkensvlees met cassaveblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr doorregen varkenvlees
200 gr cassaveblad
150 ml varkensbloed
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
bananenblad of een bamboestok

Haluskan;
boemboe:
2 theel, ketumbar
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
12 rawits
11 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
3 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een grove pasta. Snijd het vlees in stukjes en het cassaveblad in dunne reepjes. Meng alle ingrediënten door elkaar en verpak dit in porties in bananenblad als pakketjes of stop dit in een bamboestok. Rooster de pakketjes in 45 minuten boven een houtskoolvuurtje langszaam gaar of in 5 kwartier boven een vuur als je de bamboe gebruikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314548