Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Piendang Kluwek - varkensvlees in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Piendang Kluwek
varkensvlees in kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
300 ml water
4 kluwek pitten
1/2 theel asem
2 eetl olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi bakar
3 rode lomboks
2 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
2 sjalotten
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes voor 15 minuten sudderen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de kluwekpitten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de bouillon toe gevolgd door de asem, het zout en de kluwek en laat het geheel nog 15 minuten zachtjes sudderen totdat het geheel gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068951