banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan Layur Masak Balada - gebakken haarstaartdegenvis of makreel in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Layur Masak Balada
gebakken haarstaartdegenvis of makreel in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan layur / haarstaartdegenvis, anders makreel
1/2 theel limoensap
1/2 theel zout
1 salam blad
1 sereh stengel
2 jeruk purut blaadjes
1 tomaa
1/2 theel zout
1/2 theel palsmuiker
4 eetl water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
4 rode rawits
5 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in en marineer deze met het limoensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de vis bruin.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en snijd de tomaat fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de sereh en jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Voeg dan de vis, het zout en de palmsuiker toe en roer goed. Meng het water erdoor en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37558298