banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Layur Masak Balada - gebakken haarstaartdegenvis of makreel in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Layur Masak Balada
gebakken haarstaartdegenvis of makreel in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan layur / haarstaartdegenvis, anders makreel
1/2 theel limoensap
1/2 theel zout
1 salam blad
1 sereh stengel
2 jeruk purut blaadjes
1 tomaa
1/2 theel zout
1/2 theel palsmuiker
4 eetl water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
4 rode rawits
5 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in en marineer deze met het limoensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de vis bruin.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en snijd de tomaat fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de sereh en jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Voeg dan de vis, het zout en de palmsuiker toe en roer goed. Meng het water erdoor en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 27 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40594136