banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan latuk-latuk - gezouten vis met pompoen uit Lampung
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan latuk-latuk
gezouten vis met pompoen uit Lampung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr gezouten vis (ikan asin jambal)
200 gr pompoen
100 gr mais
50 gr champignons
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 teentjes knoflook
7 sjalotjes
600 ml santen cair
1 bosje kemangi
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
3 kemiri noten
2 cm laos
1 theel trassi
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis en pompoen in blokjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan wat olie en bak de vis.
Verhit in een pan de santen samen met de bumbu, de salam, de sereh, de knoflook en de sjalotjes en kook dit voor 5 minuten. Voeg dan de pompoen toe en kook deze vrijwel gaar. Dan de mais en de champignons toevoegen en kook deze gaar. Vervolgens de vis en de kemangi blaadjes toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en serveer. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37936937