Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Kinilaw Na Tanguigue - ceviche

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kinilaw Na Tanguigue
ceviche

Ingrediënten:
500 gr vis (makreel, zeebaars, zalm)
125 ml suka of appel cider azijn
3 eetl kalamansi / limoen / citroensap
3 teentjes knoflook
1/2 ui
2 kleine tomaten
3 cm gember
1 rode paprika
1/2 theel zout
1/2 theel peper

garnering:
1 lente-ui, fijngesneden

bereiding:
Maak de vis schoon en snijd het in dunne reepjes. Marineer de vis voor 1 uur met de azijn en laat het daarna uitlekken. Hak de knoflook en de ui fijn, rasp de gember en snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en strooi de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443044