banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kinilaw Na Tanguigue - ceviche
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kinilaw Na Tanguigue
ceviche

Ingrediënten:
500 gr vis (makreel, zeebaars, zalm)
125 ml suka of appel cider azijn
3 eetl kalamansi / limoen / citroensap
3 teentjes knoflook
1/2 ui
2 kleine tomaten
3 cm gember
1 rode paprika
1/2 theel zout
1/2 theel peper

garnering:
1 lente-ui, fijngesneden

bereiding:
Maak de vis schoon en snijd het in dunne reepjes. Marineer de vis voor 1 uur met de azijn en laat het daarna uitlekken. Hak de knoflook en de ui fijn, rasp de gember en snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en strooi de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668975