Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kinilaw Na Tanguigue - ceviche

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kinilaw Na Tanguigue
ceviche

Ingrediënten:
500 gr vis (makreel, zeebaars, zalm)
125 ml suka of appel cider azijn
3 eetl kalamansi / limoen / citroensap
3 teentjes knoflook
1/2 ui
2 kleine tomaten
3 cm gember
1 rode paprika
1/2 theel zout
1/2 theel peper

garnering:
1 lente-ui, fijngesneden

bereiding:
Maak de vis schoon en snijd het in dunne reepjes. Marineer de vis voor 1 uur met de azijn en laat het daarna uitlekken. Hak de knoflook en de ui fijn, rasp de gember en snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en strooi de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256918