Recente Reacties

Inihaw Na Pusit
gegrilde intkvis met een zoete kruidige saus

Ingrediënten:
1000 gr inktvis
125 ml honing
125 gr palmsuiker
4 eetl kecap manis
4 eetl kecap asin
125 ml rijstazijn
6 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 rode lombok
1 theel zout

Bereiding:

Snijd de knoflook en de lombok fijn en hak de jahe fijn. Maak de inktvis schoon en verwijder het vel, de inktzak en het harde bot. Meng alle ingredienten goed door elkaar en laat dit tenminste 90 minuten staan.
Rooster de inktvis voor 10 minuten op een houtskoolvuurtje. Maak de overgebleven marinade warm en serveer deze als saus bij de inktvis.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42584063