Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Pak Boong Fai Daeng - geroekbakte water spinazie (kangkung)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pak Boong Fai Daeng
geroekbakte water spinazie (kangkung)

Ingrediënten:
7 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel tauco
1 eetl oestersaus
20 takjes kangkung
1 eetl water
3 eetl olie

Bereiding:
Halveer de rawits en hak de knoflook zeer grof. Was de kangkung en snijd de stengels grof en laat de blaadjes heel. Verhit de olie in een zeer hete wok. Voeg de knoflook toe en bak deze lichtbruin. Voeg dan de kangkung en de rawits toe en roerbak deze. Vervolgens de tauco, the oestersaus en het water toevoegen en het geheel nog 1 minuut bakken.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275598