zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Singkong Goreng - gebakken cassave
- Cram Cam
- Kaeng Hung Ley Muo - curry met varkensvlees
- Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
- Kaow Soi Kai
- Kao Noom Fuktong Nerng - gestoomde pompoen
- Abon ayam bawang
- Bali bandeng - gebakken vis in een pittige rode saus
- Gang Pa Guy - "bos"kippensoep (2pp)
Pak Boong Fai Daeng - geroekbakte water spinazie (kangkung)


Pak Boong Fai Daeng
geroekbakte water spinazie (kangkung)
Ingrediënten:
7 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel tauco
1 eetl oestersaus
20 takjes kangkung
1 eetl water
3 eetl olie
Bereiding:
Halveer de rawits en hak de knoflook zeer grof. Was de kangkung en snijd de stengels grof en laat de blaadjes heel. Verhit de olie in een zeer hete wok. Voeg de knoflook toe en bak deze lichtbruin. Voeg dan de kangkung en de rawits toe en roerbak deze. Vervolgens de tauco, the oestersaus en het water toevoegen en het geheel nog 1 minuut bakken.
geroekbakte water spinazie (kangkung)
Ingrediënten:
7 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel tauco
1 eetl oestersaus
20 takjes kangkung
1 eetl water
3 eetl olie
Bereiding:
Halveer de rawits en hak de knoflook zeer grof. Was de kangkung en snijd de stengels grof en laat de blaadjes heel. Verhit de olie in een zeer hete wok. Voeg de knoflook toe en bak deze lichtbruin. Voeg dan de kangkung en de rawits toe en roerbak deze. Vervolgens de tauco, the oestersaus en het water toevoegen en het geheel nog 1 minuut bakken.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.