logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal Seradu
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 rode lomboks
5 sjalotten
2 theel trassie
4 eetl water
1 eetl olie
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf fo maal de uien, de lomboks en het zout fijn tot een pasta. Los de trassi op in het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta voor 3 minuten. Dan het trassiwater toevoegen en het zachtjes laten stoven totdat de sjalotten gaar en de brij is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 493 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421661