banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Kol Isi Berkuah - gevulde koolrolletjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kol Isi Berkuah
gevulde koolrolletjes
Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
10 savooiekool blad
1 rode rawit
2 sjalotten
1/4 theel. nootmuskaat
4 teentjes knoflook
3 lente-uitjes
2 eetl.olie
2 sneetjes brood
450 gr rundergehakt
2 eieren.
zout naar smaak
melk
houten prikkers

Bahan-bahan bouillon:
ingrediënten:
1 ui,
1/4theel. nootmuskaat
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
2 eetl. olie
8 zwarte peperkorrels
2 eetl. ketjap manis
25 gr. mihoen
400 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
We beginnen eerst met de vulling. Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawit en de lente-uitjes fijn (inclusief groen). Week het brood met wat melk en meng het gehakt met het zout en de nootmuskaat. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de rawit voor 2 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Voeg halverwege de lente-uitjes toe. Meng vervolgens het gehaktmengsel met de eieren en het broodpapje. Blancheer de koolbladeren voor 5 minuten en laat deze utlekken. Leg vervolgens een eetlepel/dessertlepel van het mengsel op de koolbladeren en rol/vouw het op als een pakje en sluit het af met de prikkers.

Week de mihoen in water. Snijd voor de bouillon de ui en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hiein de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het even koken. Voeg dan de koolrolletjes toe en laat deze 20 minuten stoven. Dan de mihoen toevoegen en nog even laten staan voor het serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37597928