banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kol Isi Berkuah - gevulde koolrolletjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kol Isi Berkuah
gevulde koolrolletjes
Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
10 savooiekool blad
1 rode rawit
2 sjalotten
1/4 theel. nootmuskaat
4 teentjes knoflook
3 lente-uitjes
2 eetl.olie
2 sneetjes brood
450 gr rundergehakt
2 eieren.
zout naar smaak
melk
houten prikkers

Bahan-bahan bouillon:
ingrediënten:
1 ui,
1/4theel. nootmuskaat
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
2 eetl. olie
8 zwarte peperkorrels
2 eetl. ketjap manis
25 gr. mihoen
400 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
We beginnen eerst met de vulling. Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawit en de lente-uitjes fijn (inclusief groen). Week het brood met wat melk en meng het gehakt met het zout en de nootmuskaat. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de rawit voor 2 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Voeg halverwege de lente-uitjes toe. Meng vervolgens het gehaktmengsel met de eieren en het broodpapje. Blancheer de koolbladeren voor 5 minuten en laat deze utlekken. Leg vervolgens een eetlepel/dessertlepel van het mengsel op de koolbladeren en rol/vouw het op als een pakje en sluit het af met de prikkers.

Week de mihoen in water. Snijd voor de bouillon de ui en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hiein de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het even koken. Voeg dan de koolrolletjes toe en laat deze 20 minuten stoven. Dan de mihoen toevoegen en nog even laten staan voor het serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39818078