logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kue Jagung
maiskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr mais
1/3 bosje selderij
3 eetl rijstemeel
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
3 eieren
olie

Haluskan;
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop de eieren op. Snijd de selderij fijn. Meng de mais, de boemboe, de eieren, de selderij, de rijstemeel en de kokosmelk tot een beslag. Verhit in een koekepan wat olie en bak van het beslag kleine maiskoekjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 97 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160849