zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Ayam paniki - een wat hete kip
- Ayam Bumbu Terasi - in kokosmelk gestoofde kip met trassi
- Acar ketimun 3 - Atjar ketimoen
- Ayam Lembaran - Kip in gekruide santen-saus
- Kerrie Telor - eieren in kerriesaus
- Pindang Telor Kecap - Eieren in zoetzure ketjapsaus
- Tahu tempe bacem - gestoofde gebakken tahu en tempe
- Acar Ketimun 2 - Atjar ketimoen
- Dendeng Manis Kering - gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
- Sateh bumbu rujak - saté boemboe roedjak
Kue Jagung - maiskoekjes


Kue Jagung
maiskoekjes
maiskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr mais
1/3 bosje selderij
3 eetl rijstemeel
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
3 eieren
olie
Haluskan;
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm kencur
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop de eieren op. Snijd de selderij fijn. Meng de mais, de boemboe, de eieren, de selderij, de rijstemeel en de kokosmelk tot een beslag. Verhit in een koekepan wat olie en bak van het beslag kleine maiskoekjes.
ingrediënten:
225 gr mais
1/3 bosje selderij
3 eetl rijstemeel
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
3 eieren
olie
Haluskan;
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm kencur
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop de eieren op. Snijd de selderij fijn. Meng de mais, de boemboe, de eieren, de selderij, de rijstemeel en de kokosmelk tot een beslag. Verhit in een koekepan wat olie en bak van het beslag kleine maiskoekjes.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.