Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kol Gulung Isi Udang - gevulde koolrolletjes met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kol Gulung Isi Udang
gevulde koolrolletjes met saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kool bladeren
150 ml water
1/2 theel zwarte peper korrels
2 eetl kecap asin
100 gr kastanje champignons
4 groene tomaten
1/2 rode paprika
2 jeruk peras (sinasappel), sap

Bahan isi:
ingrediënten vulling:
300 gr garnalen
1 eetl tapioca bloem
4 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 takjes selderij

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen en de knoflook zeer fijn en snijd de selderij fijn. Meng de ingrediënten voor de vulling tot een homogene en gladde massa. Snijd de paprika en de tomaten in blokjes, de champignons in plakjes en plet de peperkorrels.
Neem telkens 2 koolbladeren en vul deze met 1 portie van het mengsel en rol deze stevig op. Bind het daarna vast met keukengaren.
Verhit in een pan het water samen met de peper, de kecap, de champignons, de tomaten en de paprika en breng aan de kook. Voeg dan de koolrolletjes en het sinasappelsap toe en kook het verder gaar. Verwijder het garen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922664