banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Kol Gulung Isi Udang - gevulde koolrolletjes met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kol Gulung Isi Udang
gevulde koolrolletjes met saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kool bladeren
150 ml water
1/2 theel zwarte peper korrels
2 eetl kecap asin
100 gr kastanje champignons
4 groene tomaten
1/2 rode paprika
2 jeruk peras (sinasappel), sap

Bahan isi:
ingrediënten vulling:
300 gr garnalen
1 eetl tapioca bloem
4 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 takjes selderij

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen en de knoflook zeer fijn en snijd de selderij fijn. Meng de ingrediënten voor de vulling tot een homogene en gladde massa. Snijd de paprika en de tomaten in blokjes, de champignons in plakjes en plet de peperkorrels.
Neem telkens 2 koolbladeren en vul deze met 1 portie van het mengsel en rol deze stevig op. Bind het daarna vast met keukengaren.
Verhit in een pan het water samen met de peper, de kecap, de champignons, de tomaten en de paprika en breng aan de kook. Voeg dan de koolrolletjes en het sinasappelsap toe en kook het verder gaar. Verwijder het garen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444084