gevulde koolrolletjes met saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kool bladeren
150 ml water
1/2 theel zwarte peper korrels
2 eetl kecap asin
100 gr kastanje champignons
4 groene tomaten
1/2 rode paprika
2 jeruk peras (sinasappel), sap
Bahan isi:
ingrediënten vulling:
300 gr garnalen
1 eetl tapioca bloem
4 teentjes knoflook
1 ei
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 takjes selderij
Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen en de knoflook zeer fijn en snijd de selderij fijn. Meng de ingrediënten voor de vulling tot een homogene en gladde massa. Snijd de paprika en de tomaten in blokjes, de champignons in plakjes en plet de peperkorrels.
Neem telkens 2 koolbladeren en vul deze met 1 portie van het mengsel en rol deze stevig op. Bind het daarna vast met keukengaren.
Verhit in een pan het water samen met de peper, de kecap, de champignons, de tomaten en de paprika en breng aan de kook. Voeg dan de koolrolletjes en het sinasappelsap toe en kook het verder gaar. Verwijder het garen en serveer.