banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 20 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dendeng Kecap
Krokant gebakken rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderhaas
1 rode lombok
2 theel. asem
2 eetl. water
1 eetl. kecap manis
1 eetl. kecap asin
1/2 theel.peper
zout naar smaak
olie
1/2 limoen (sap)

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lombok en snijd deze in dunne reepjes. Snijd het vlees in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de kecaps, het zout, de peper, de asem en het water en marineer het vlees met dit mengsel voor tenminste 45 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lapjes bruin en krokant. Gebruik hiervoor voldoende olie, het vlees moet niet gaan sudderen. Schep het vlees uit de wok/wadjan en besprenkel het met het limoensap en bestrooi het met de lombok.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36248451