Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Dendeng Kecap - dun gesneden gebakken rundvlees met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Kecap
dun gesneden gebakken rundvlees met pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 eetl asamwater
4 eetl kecap manis
3 rode lomboks
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en wrijf deze in met het asamwater. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit samen met de kecap door het vlees en laat het 30 minuten marineren.
snijd de lomboks in dunne reepjes. Verhit in een pan de olie en bak de lomboks krokant en zet apart.
Verhit in een pan de olie en bak het gemarineerde vlees bruin en gaar. Strooi de gebakken lomboks erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 31 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186061