Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dendeng Kecap - dun gesneden gebakken rundvlees met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Kecap
dun gesneden gebakken rundvlees met pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 eetl asamwater
4 eetl kecap manis
3 rode lomboks
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en wrijf deze in met het asamwater. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit samen met de kecap door het vlees en laat het 30 minuten marineren.
snijd de lomboks in dunne reepjes. Verhit in een pan de olie en bak de lomboks krokant en zet apart.
Verhit in een pan de olie en bak het gemarineerde vlees bruin en gaar. Strooi de gebakken lomboks erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261520