zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Telor asin - zoute eieren
- Sapi Bumbu Wijen - gehaktballetjes in kruidige saus
- Sambal boontjes
- Ikan Bali
- Soto Daging Bangkalan - vleessoep uit Bangkalan (Madura)
- Gang Luang Gung - Gele curry garnalen soep
- Sate Ayam Ubud - kipsate uit Bali
- Pindang Serani - vis in een kruidige gele saus
- Sambal Cabe Rawit Aceh - pittige sambal van rawits uit Aceh/Atjeh
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
Sambal Selderij


Sambal Selderij
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 lomboks
1 teentje knoflook
1 theel trassi
1 eetl fijngehakte selderij
1 theel limoensap
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de knoflook en de trassi fijn tot een pasta. Meng dan de selderij en de limoensap erdoor
ingrediënten:
6 lomboks
1 teentje knoflook
1 theel trassi
1 eetl fijngehakte selderij
1 theel limoensap
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de knoflook en de trassi fijn tot een pasta. Meng dan de selderij en de limoensap erdoor
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.