Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Phak Bung Fai Daeng - gebakken waterspinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Phak Bung Fai Daeng
gebakken waterspinazie

Ingrediënten:
250 gr kangkung (anders spinazie)
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel zwarte bonen pasta
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel palmsuiker
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en wat de kangkung. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de rawits voor 1 minuut. Voeg dan de kangkung toe en bak het 1 minuut. Dan de overige ingrediënten toevoegen en nog kort bakken totdat de kangkung gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182154