Phak Bung Fai Daeng
gebakken waterspinazie
Ingrediënten:
250 gr kangkung (anders spinazie)
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 theel zwarte bonen pasta
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en wat de kangkung. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de rawits voor 1 minuut. Voeg dan de kangkung toe en bak het 1 minuut. Dan de overige ingrediënten toevoegen en nog kort bakken totdat de kangkung gaar is.
Zoeken
Laatst gelezen
- Semur Panji - gestoofd gekruid plakjes rundvlees
- Gai Yaang 2 - geroosterde kip
- Pindang Kuning
- Lawar daun Sebola - Zoetzuur van lente-uitjes en korianderblaadjes
- Gulai Ayam Padang - Padangse kip curry
- Sayur ikan pedah - sajoer gezouten vis
- Sup Lobak - Soep van rettich
- Tahu Taoco - tahoe gerecht
- Arem-Arem - gevulde rijstrolletjes
- Wawahu - gekruide gestoofde varkenskrabbetjes / spare ribs uit Minahasa
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...