Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Udang nanas - steurgarnalen met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang nanas
steurgarnalen met ananas
Bahan-bahan:
Ingredienten:
250 gr steurgarnalen
1 ananas
zout naar smaak
2 eetl olie
7 teentjes knoflook
350 ml water
4 rode lomboks (Spaanse pepers)
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 eetl azijn

Cara membuat:
bereiding:
Schil de ananas met snijd het in dobbelsteentjes. Snijd de knoflook grof en de lomboks in ringen. Pel de garnalen en halveer deze.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen kort. Schep de garnalen uit te pan. Fruit vervolgens de knoflook in dezelfde olie en voeg dan het water toe. Als het kookt de ananas, de lomboks, de azijn, de gula jawa, de garnalen en het zout toevoegen. Zachtjes laten stoven totdat de garnalen gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252