Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Peyek Bayam Jogja - gefrituurde spinazie uit Jogjakarta

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Peyek Bayam Jogja
gefrituurde spinazie uit Jogjakarta

Bahan-bahan:
250 spinazie blaadjes
150 gr rijstmeel
50 gr sago meel
1 ei
1 theel zout
250 ml santen cair (dunne kokosmelk)
olie

Haluskan:
bumbu:
1/2 theel ketumbar
1 cm kencur
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met het rijstmeel, de sagomeel, het ei, het zout en de kokosmelk tot een beslag. Wentel de spinazie blaadjes door het beslag. Verhit in een pan voldoende olie en bak de blaadjes droog en krokant.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925883