Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Serundeng 1
gebakken kokos met pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr gereapte kokos
1 teentje knoflook
1 sjalot
6 cm laos
2 theel ketumbar
1 theel trassi
1/2 eetl jinten
1 rode rawit
1/2 eetl geraspte palmsuiker
1/2 theel zout
1 theel asem
1 eetl water
50 gr pinda's
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Wrijf of maal de laos, de ketumbar, de trassi, de jinten, de rawit en het zout fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de pasta toe en bak dit 1 minuut. Dan het asemwater en de palmsuiker toevoegen en de massa droogbakken. Vervolgens de kokos toevoegen en het geheel lichtbruin bakken. Dan laten afkoelen en de pinda's erdoor mengen.

who is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573474