banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Serundeng Kacang Tanah - gekruide kokos met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Serundeng Kacang Tanah
gekruide kokos met pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pinda's
4 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
3 cm lengkuas/laos
1/2 kokosnoot
olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar, geroosterd
1/2 theel peper
2 cm kunyit
1 eetl palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de kokos in de lengte. Rasp de laos en snijd de serai en de jeruk purut fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.Pel de pinda's.
Verhit in een pan de olie en bak de pinda's goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, de serai en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de kokos toe en bak op laag vuur, totdat dit goudbruin wordt. Dan de pinda's toevoegen en meng alles goed. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 229 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796