banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gaji Bokkeum - roerbak van aubergine met kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gaji Bokkeum
roerbak van aubergine met kecap

Ingrediënten:
1 aubergine (250 gr)
1/2 ui
2 groene rawits
3 teentjes knoflook
4 cm jahe
olie
1 eetl soja saus / kecap
1 eetl rijstwijn, anders mirin
1 eetl Oligodang, anders 1 theel suiker
1/8 theel zout
1/8 theel peper
1/2 eetl sesamolie
1/2 theel sesam zaad

Bereiding:
Halveer de aubergine en snijd deze dan in dunne plakjes. Snijd de ui in dunne plakjes, de knoflook in dunne plakjes en de rawits in schuine reepjes. Snijd de jahe julliene. Meng de kecap met de rijstwijn en de oligodang tot een saus.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de aubergine toe en bak voor 2 minuten. Dan de saus toevoegen en de rawits.
Bak het geheel totdat alles goed gemengd is en de rawits zacht beginnen te worden. Dan het zout en de peper toevoegen en schep de sesamolie erdoor. Strooi het sesamzaad erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291349