banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Gaji Bokkeum - roerbak van aubergine met kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gaji Bokkeum
roerbak van aubergine met kecap

Ingrediënten:
1 aubergine (250 gr)
1/2 ui
2 groene rawits
3 teentjes knoflook
4 cm jahe
olie
1 eetl soja saus / kecap
1 eetl rijstwijn, anders mirin
1 eetl Oligodang, anders 1 theel suiker
1/8 theel zout
1/8 theel peper
1/2 eetl sesamolie
1/2 theel sesam zaad

Bereiding:
Halveer de aubergine en snijd deze dan in dunne plakjes. Snijd de ui in dunne plakjes, de knoflook in dunne plakjes en de rawits in schuine reepjes. Snijd de jahe julliene. Meng de kecap met de rijstwijn en de oligodang tot een saus.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de aubergine toe en bak voor 2 minuten. Dan de saus toevoegen en de rawits.
Bak het geheel totdat alles goed gemengd is en de rawits zacht beginnen te worden. Dan het zout en de peper toevoegen en schep de sesamolie erdoor. Strooi het sesamzaad erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37601841