Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gaji Bokkeum - roergebakken aubergines
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Gaji Bokkeum 
Roergebakken aubergines

Ingrediënten:
2 aubergines (slank en tevig)
3 groene rawits of 1/2 groene paprika (naar smaak)
2 eetl olie
1/2 eetl Gochujang
1 eetl kecap
1 eetl rijstwijn
2 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 eetl sesamolie
1/2 theel sesam zaad
 
Bereiding:
Snijd de aubergines in blokjes van 2x3 cm. Snijd de rawits of parpika in reepjes en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de aubergines totdat deze zacht beginnen te worden. Voeg dan alle ingrediënten toe en roer tijdens het bakken totdat de aubergines gaar zijn.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920873