Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gaji Bokkeum - roergebakken aubergines

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji Bokkeum 
Roergebakken aubergines

Ingrediënten:
2 aubergines (slank en tevig)
3 groene rawits of 1/2 groene paprika (naar smaak)
2 eetl olie
1/2 eetl Gochujang
1 eetl kecap
1 eetl rijstwijn
2 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 eetl sesamolie
1/2 theel sesam zaad
 
Bereiding:
Snijd de aubergines in blokjes van 2x3 cm. Snijd de rawits of parpika in reepjes en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de aubergines totdat deze zacht beginnen te worden. Voeg dan alle ingrediënten toe en roer tijdens het bakken totdat de aubergines gaar zijn.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41041330