Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gaji Bokkeum - roergebakken aubergines

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji Bokkeum 
Roergebakken aubergines

Ingrediënten:
2 aubergines (slank en tevig)
3 groene rawits of 1/2 groene paprika (naar smaak)
2 eetl olie
1/2 eetl Gochujang
1 eetl kecap
1 eetl rijstwijn
2 teentjes knoflook
1 theel palmsuiker
1 eetl sesamolie
1/2 theel sesam zaad
 
Bereiding:
Snijd de aubergines in blokjes van 2x3 cm. Snijd de rawits of parpika in reepjes en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de aubergines totdat deze zacht beginnen te worden. Voeg dan alle ingrediënten toe en roer tijdens het bakken totdat de aubergines gaar zijn.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976