Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Tengkleng Kambing - gestoofd gekruid lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tengkleng Kambing
gestoofd gekruid lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr lamsvlees
2 serai/sereh/citroengras, witte deel
2 salam blad
6 jeruk purut blaadjes
3 theel palmsuiker
1500 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
2 cm kunyit
4 kemiri noten, geroosterd
1 theel zout
1 theel peper

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken van 4 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai, de salam en de jeruk purut voor 5 minuten. Dan de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens het vlees toevoegen en bak dit rondom bruin. Dan het water toevoegen en beeng het aan de kook.
Dan op laag vuur en afgelsoten het vlees verder laten sudderen totdat het gaar is geworden en totdat de olie/vet vrijkomt. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465313