Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Pla Nam - gestoofde vis in een rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pla Nam
gestoofde vis in een rode saus

Ingrediënten:
700 gr vis filets
2 uien
4 tomaten
2 eetl rijstazijn
4 rode lomboks, ontpit
1 theel zout
1 theel peper
9 takjes koriander
5 eetl olie

Bereiding:
Hak de uien fijn. Pel de tomaten en hak deze fijn. Hak de lomboks fijn. Hak de blaadjes van de koriander fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui goudbruin en zacht. Voeg dan de tomaten, de azijn, de lomboks, het zout en de peper toe en meng goed. Sluit de pan af en laat het op laag vuur zo'n 15 minuten sudderen.
Voeg dan de vis toe en sluit de pan weer af en laat het zachtjes sudderen totdat de vis gaar is geworden. Strooi dan de koriander erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 432 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436800