Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Pla Nam - gestoofde vis in een rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pla Nam
gestoofde vis in een rode saus

Ingrediënten:
700 gr vis filets
2 uien
4 tomaten
2 eetl rijstazijn
4 rode lomboks, ontpit
1 theel zout
1 theel peper
9 takjes koriander
5 eetl olie

Bereiding:
Hak de uien fijn. Pel de tomaten en hak deze fijn. Hak de lomboks fijn. Hak de blaadjes van de koriander fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui goudbruin en zacht. Voeg dan de tomaten, de azijn, de lomboks, het zout en de peper toe en meng goed. Sluit de pan af en laat het op laag vuur zo'n 15 minuten sudderen.
Voeg dan de vis toe en sluit de pan weer af en laat het zachtjes sudderen totdat de vis gaar is geworden. Strooi dan de koriander erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936414