logo

Recente Reacties

Pla Nam
gestoofde vis in een rode saus

Ingrediënten:
700 gr vis filets
2 uien
4 tomaten
2 eetl rijstazijn
4 rode lomboks, ontpit
1 theel zout
1 theel peper
9 takjes koriander
5 eetl olie

Bereiding:
Hak de uien fijn. Pel de tomaten en hak deze fijn. Hak de lomboks fijn. Hak de blaadjes van de koriander fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui goudbruin en zacht. Voeg dan de tomaten, de azijn, de lomboks, het zout en de peper toe en meng goed. Sluit de pan af en laat het op laag vuur zo'n 15 minuten sudderen.
Voeg dan de vis toe en sluit de pan weer af en laat het zachtjes sudderen totdat de vis gaar is geworden. Strooi dan de koriander erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 90 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42955465