Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Pla Lat
gebakken vis met saus

Ingrediënten:
500 gr makreel
olie

Ingrediënten saus:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
2 eetl vissaus
2 eetl palmsuiker
2 eetl limoensap
2 eetl vis bouillon (zie recept)

Bereiding:
Maak de vis schoon. Verhit in een pan voldoende olie op heet vuur en bak de vis gaar en totdat het vel krokant is geworden. Schep daarna de vis uit de pan.
Hak de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de rawits fijn. Giet de olie af en verhit de pan opnieuw. Fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten en schep de helft uit de pan.
Dan de rawits, de vissaus, de palmsuiker, het limoensap en de bouillon toevoegen en bak al roerend totdat de saus indikt. Schep dan de andere helft van de sjalotjes/knoflook toe en meng goed.
Schep de saus over de vis en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578436