Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pla Nung Khing Sai Het - gestoomde vis met gember en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pla Nung Khing Sai Het
gestoomde vis met gember en paddenstoelen

Ingrediënten:
1 pomfret / botervis

Ingrediënten marinade:
100 gr champignons
5 cm jahe
50 gr mosterdkool
2 rode lomboks
2 lente-ui
2 eetl vissaus
1 eetl lichte sojasaus\
1 eetl terasi/trasi
1 theel peper
1 eetl whiskey

Bereiding;
Snijd de champignons in dunne plakjes. Rasp de jahe. Snijd de mosterdkool, de lente-ui en de lomboks fijn. Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Wrijf de vis in met de marinade en laat de vis tenminste 60 minuten marineren.
Stoom de vis met de marinade daarna vervolgens in 25 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854