Pla Nung Khing Sai Het
gestoomde vis met gember en paddenstoelen
Ingrediënten:
1 pomfret / botervis
Ingrediënten marinade:
100 gr champignons
5 cm jahe
50 gr mosterdkool
2 rode lomboks
2 lente-ui
2 eetl vissaus
1 eetl lichte sojasaus\
1 eetl terasi/trasi
1 theel peper
1 eetl whiskey
Bereiding;
Snijd de champignons in dunne plakjes. Rasp de jahe. Snijd de mosterdkool, de lente-ui en de lomboks fijn. Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Wrijf de vis in met de marinade en laat de vis tenminste 60 minuten marineren.
Stoom de vis met de marinade daarna vervolgens in 25 minuten gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Kung Sai - Pikante garnalen
- Sate Jamur - sate van paddenstoelen
- Jukut Antungan - romige en kruidige salade van stukjes kouseband uit Bali
- Oi Sobagi 오이소박이 - met kimchi gevulde komkommer
- Thot Man Neua Sap - gebakken pittige gehaktballetjes
- Pelemak Boh Manok - eieren gekookt in hartige kokosmelk
- Ansjovis bouillon 3 - met zeewier en aromatische groenten
- Tumis Kakap Lada Hitam - Vis met ananas en paprika
- Dakgaejang 닭개장 - pittige kippensoep met lente-ui
- Doenjang jjigae 된장찌개 - stoofpot van varkensvlees met tauco
Recente Reacties
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoKan het ook met kippen blokjesBalado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus
1 month agowerkelijk erg lekker, ga ik vaker maken, heerlijk!!!