Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pla Nung Khing Sai Het - gestoomde vis met gember en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pla Nung Khing Sai Het
gestoomde vis met gember en paddenstoelen

Ingrediënten:
1 pomfret / botervis

Ingrediënten marinade:
100 gr champignons
5 cm jahe
50 gr mosterdkool
2 rode lomboks
2 lente-ui
2 eetl vissaus
1 eetl lichte sojasaus\
1 eetl terasi/trasi
1 theel peper
1 eetl whiskey

Bereiding;
Snijd de champignons in dunne plakjes. Rasp de jahe. Snijd de mosterdkool, de lente-ui en de lomboks fijn. Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Wrijf de vis in met de marinade en laat de vis tenminste 60 minuten marineren.
Stoom de vis met de marinade daarna vervolgens in 25 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025307