logo
Pla Nung Khing Sai Het
gestoomde vis met gember en paddenstoelen

Ingrediënten:
1 pomfret / botervis

Ingrediënten marinade:
100 gr champignons
5 cm jahe
50 gr mosterdkool
2 rode lomboks
2 lente-ui
2 eetl vissaus
1 eetl lichte sojasaus\
1 eetl terasi/trasi
1 theel peper
1 eetl whiskey

Bereiding;
Snijd de champignons in dunne plakjes. Rasp de jahe. Snijd de mosterdkool, de lente-ui en de lomboks fijn. Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Wrijf de vis in met de marinade en laat de vis tenminste 60 minuten marineren.
Stoom de vis met de marinade daarna vervolgens in 25 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986777