Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pla Paad Khing - zeebaars met verse gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pla Paad Khing
zeebaars met natuurlijk verse gember
Benodigdheden:
500 gr zeebaarsfilet
5 cm gember
2 rode Lomboks
3 groene Lomboks
3 teentjes knoflook
2 lente-uitjes
4 gedroogde zwarte paddestoelen
80 ml olie
25 ml vissaus
50 gr gezouten rettich
2 theel suiker
witte peper

garnering:
korianderbladeren

Bereiding:
Week eerst de paddestoelen in warm water voor 45 minuten en verwijder dan de harde steeltjes. Snijd vervolgens de paddestoelen in plakjes. Snijd de lente-uitjes in stukjes, de lomboks in reepjes, de gember in plakjes en kneus alleen de knoflook. Natuurlijk moet de baars ook nog gesneden worden. Snijd de filet in dikke plakken.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de gekneusde knoflook en de plakjes gember voor 3 minuten. Voeg dan de visplakken toe samen met de paddestoelen en de rettich. Laat het geheel zachtjes doorbakken totdat de vis bijna gaar is. Voeg dan de pepers, de vissaus, de suiker, de gemalen peper en de lente-uitjes toe en laat dit onder omscheppend nog 2 minuten sudderen.
Garneer met de korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046