Recente Reacties

Pla Paad Khing
zeebaars met natuurlijk verse gember
Benodigdheden:
500 gr zeebaarsfilet
5 cm gember
2 rode Lomboks
3 groene Lomboks
3 teentjes knoflook
2 lente-uitjes
4 gedroogde zwarte paddestoelen
80 ml olie
25 ml vissaus
50 gr gezouten rettich
2 theel suiker
witte peper

garnering:
korianderbladeren

Bereiding:
Week eerst de paddestoelen in warm water voor 45 minuten en verwijder dan de harde steeltjes. Snijd vervolgens de paddestoelen in plakjes. Snijd de lente-uitjes in stukjes, de lomboks in reepjes, de gember in plakjes en kneus alleen de knoflook. Natuurlijk moet de baars ook nog gesneden worden. Snijd de filet in dikke plakken.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de gekneusde knoflook en de plakjes gember voor 3 minuten. Voeg dan de visplakken toe samen met de paddestoelen en de rettich. Laat het geheel zachtjes doorbakken totdat de vis bijna gaar is. Voeg dan de pepers, de vissaus, de suiker, de gemalen peper en de lente-uitjes toe en laat dit onder omscheppend nog 2 minuten sudderen.
Garneer met de korianderblaadjes.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42593046