banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 20 days ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Pla Paad Khing - zeebaars met verse gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pla Paad Khing
zeebaars met natuurlijk verse gember
Benodigdheden:
500 gr zeebaarsfilet
5 cm gember
2 rode Lomboks
3 groene Lomboks
3 teentjes knoflook
2 lente-uitjes
4 gedroogde zwarte paddestoelen
80 ml olie
25 ml vissaus
50 gr gezouten rettich
2 theel suiker
witte peper

garnering:
korianderbladeren

Bereiding:
Week eerst de paddestoelen in warm water voor 45 minuten en verwijder dan de harde steeltjes. Snijd vervolgens de paddestoelen in plakjes. Snijd de lente-uitjes in stukjes, de lomboks in reepjes, de gember in plakjes en kneus alleen de knoflook. Natuurlijk moet de baars ook nog gesneden worden. Snijd de filet in dikke plakken.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de gekneusde knoflook en de plakjes gember voor 3 minuten. Voeg dan de visplakken toe samen met de paddestoelen en de rettich. Laat het geheel zachtjes doorbakken totdat de vis bijna gaar is. Voeg dan de pepers, de vissaus, de suiker, de gemalen peper en de lente-uitjes toe en laat dit onder omscheppend nog 2 minuten sudderen.
Garneer met de korianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 231 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39622707