1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Gurame Pucung
gebakken vis gestoofd in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr ikan gurame / karper
2 eetl limoensap
1 theel zout
200 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 kemiri noten
4 kluwek
2 cm kunyit

Bahan semur:
ingrediënten saus:
2 salam blad
2 cm laos
6 jeruk purut blaadjes
2 sereh/citroengras
1 tomaat
6 eetl kecap manis
1 theel zout
1 lente-ui
1000 ml water
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon. Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en laat dit 25 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis bruin en gaar. Zet apart
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos, de sereh, de salam en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan het water en het zout toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan de vis en de lente-ui toe en breng aan de kook. Roer dan de kecap erdoor en nog 2 minuten zachtjes laten sudderen. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767639